Friday, 1 July 2011

heppy ke?

haiish..nie post yang keberape aqu xtahu..tapi aq hepy jugak lah sebab aqu dah banyak ubah blog nie jadi lawa sikit.xade lah lawa mane pun.semua dah oke tapi aqu tunggu header jelah..aqu xade photoshop so susah lah aq nak edit header lawa sikit.tumblr,twitter,facebook,and other acc aq lah kan,sume aq banyak habiskan masa kat situ.entah lah dengan aq nie.pmr berape bulan je lagi.trial lagi lah nak dekatnye.aq takut lah sangat2..
tapi aq still kat sini and aq xready lagi..
aper lah aq nie..
aq asyik fikir pasal s tu..pening jugak.dye pun nak ambik exam stpm tahun nie..
same lah aq pun exam pmr gak tahun nie..
maybe blogger aq just bukak sebulan sekali oke?haha..
:p

No comments:

Post a Comment